WordPress thema/template voor tandartsen in Groningen

Mondzorg Management Groningen is de beheerder van een aantal tandarts- en prothesepraktijken in de provincie Groningen. Zij kwamen bij ons met de vraag om met een betaalbare oplossing te komen voor de verschillende websites van deze praktijken, inclusief de webhosting en e-mail.

Ontwerp en ontwikkeling WordPress theme/template

Wij hebben een speciale template (ook wel WordPress theme genoemd) ontwikkeld, die eenvoudig en snel opnieuw ingezet kan worden.

Het ontwerp van de template is gericht op het duidelijk overbrengen van de informatie, waarbij kleur en fotografie de identiteit van de praktijk uitdragen. Door deze 2 elementen aan te passen, krijgt elke website die gebruikt maakt van de ontwikkelde WordPress theme, een unieke uitstraling.

Actiegerichte WordPress websites

Samen met Mondzorg Management Groningen is er gekeken naar een methode om de bezoeker aan te zetten tot actie. Dit heeft geresulteerd in duidelijke en zorgvuldig geplaatste contactinformatie, zogenaamde call-to-action elementen bij relevante informatie en heldere formulieren.

Bezoekers die gebruik maken van Smartphones en Tablets krijgen direct de meest relevante informatie te zien. Met 1 druk op het scherm wordt bijvoorbeeld de praktijk gebeld. Handig voor het maken van een afspraak!

WordPress CMS op maat

Het WordPress CMS is zodoende aangepast dat de verschillende praktijk managers van Mondzorg Groningen er eenvoudig mee kunnen werken. Hierbij kan gedacht worden aan het wijzigen en toevoegen van pagina’s, aanpassingen in content (tekst en afbeeldingen) en het optimaliseren van pagina’s voor Google (SEO).

Laat techniek, webhosting en e-mail maar aan ons over!

Wij regelen alle technische zaken omtrent de websites, zodat Mondzorg Management Groningen daar geen omkijken naar heeft. Zo houden wij alle websites technisch up-to-date, worden de verschillende e-mailadressen door ons aangemaakt en klaargezet en zorgen wij voor een veilige en  snelle omgeving waarop de websites draaien.