WordPress site De Lange Mediation uit Zwolle

Win/win oplossingen staan centraal bij De Lange Mediation uit Zwolle. Om de onderneming verder online op de kaart te zetten, werd Banyan Internet & Communicatie ingeschakeld.

Het zakelijke maar toch vriendelijke karakter van De Lange Mediation moest worden vertaald naar een no-nonsens website, waar de bezoeker snel de voor hem of haar relevante informatie voorgeschoteld krijgt.

Website advies en concept

Banyan heeft De Lange Mediation bijgestaan met advies rond de online communicatie van de onderneming. Vanuit dit proces is het concept voor de nieuwe website ontstaan.

Responsive WordPress website

Binnen de ontwikkelde website kan de bezoeker direct de relevante informatie benaderen, onafhankelijk van het medium waarop de site wordt bekeken.

De Lange Mediation beheert zelf de content (teksten en afbeeldingen) van de WordPress website. Hierdoor blijft de informatie op de site altijd up-to-date.

WordPress en plugins updaten?

Banyan heeft het technisch onderhoud van de website op zich genomen. Hierdoor blijft de website altijd snel en veilig werken, zonder dat De Lange Mediation hier zorgen aan heeft!