WordPress website voor Tjeerd van der Velde Vormgeving

Professionele online en offline vormgeving

Tjeerd van der Velde is expert op het gebied van grafische vormgeving en visuele communicatie. Tjeerd van der Velde Vormgeving richt zich op het ontwerpen en ontwikkelen van online en offline reclame-uitingen. Van logo’s tot complete huisstijlen en van online mailings tot websites. Het bureau streeft naar een tijdloos eindresultaat, waarmee u als ondernemer uit de voeten kan op diverse media.

WordPress website met veel vrijheid

Tjeerd van der Velde Vormgeving wilde een functionele WordPress website waarbij de huisstijl goed naar voren moest komen. De belangrijkste eis was dat nieuw werk eenvoudig toegevoegd moest kunnen worden. Banyan Communicatie realiseerde een prachtige WordPress website, waarbinnen Tjeerd eenvoudig zelf de vormgeving en indeling kan bepalen.

Gebruiksvriendelijkheid en uitstraling

Banyan Communicatie werkt op basis van heldere communicatie. Vanaf het eerste ontwerp voor de website is er uitgebreid contact geweest met Tjeerd van der Velde Vormgeving. Dit heeft geresulteerd in de perfecte balans tussen gebruiksvriendelijkheid en uitstraling. Voor de klanten die Tjeerd willen bereiken via hun smartphone of tablet is de website ook responsive uitgevoerd.

WordPress website met mogelijkheden

Tjeerd wenste een grote mate van vrijheid voor de invulling van zijn website. Hij wilde zelf elementen kunnen toevoegen, veranderen, ordenen etc. Banyan Communicatie heeft hier rekening mee gehouden bij de ontwikkeling van de site. Dankzij onze indeling van de website en de uitleg over WordPress is Tjeerd zelf in staat om nieuwsberichten bij te houden, nieuwe informatie toe te voegen en het portfolio bij te werken.