Maatwerk WordPress website voor Martha Buning

Martha Buning projectbegeleiding & -advies

De missie van projectbegeleidster en -adviseur Martha Buning is gericht op mensen & organisaties: door ruim 20 jaar gewerkt te hebben in HR-functies, heeft zij van binnenuit gezien en ervaren hoe organisaties werken en mensen daarin hun weg vinden. Haar motto: “Elk probleem biedt een kans om de situatie in positieve zin te veranderen”.

Passie vertaald naar een energiek concept

In samenwerking met vormgever Tjeerd van der Velde, is een concept ontwikkeld die de passie uitstraalt waarmee Matha haar werkzaamheden en projecten benadert. In dit concept vormt het bestaande logo (kleur en vorm) de basis; van daaruit zijn verschillende elementen ontwikkeld en samengevoegd tot een sprekend concept.

Overal en altijd de juiste informatie

Voor haar zakelijke relaties en (potentiële) klanten is het van groot belang dat de website op verschillende apparaten goed te gebruiken is, de energieke uitstraling heeft en juiste informatie duidelijk wordt weergegeven. Bij het responsive ontwikkelen van de website is goed gekeken naar verschillende schermformaten en -resoluties, waardoor de bezoeker de site altijd optimaal voorgeschoteld krijgt.

WordPress CMS op maat ontwikkeld

Omdat de inhoud van de verschillende pagina’s erg uitlopend is, is er gekozen om de opmaak per pagina flexibel te houden. Binnen het WordPress CMS kan er uit verschillende blokken gekozen worden, die elk een unieke uitstraling en functionaliteit hebben. Dit zorgt ervoor dat de vorm van de pagina optimaal afgestemd wordt op de content (tekst, afbeeldingen en andere elementen).