Nieuwe website Takostu met leden login

De in Stiens gevestigde muziekvereniging Takostu telt meer dan 100 leden en bestaat uit een showband, een jeugdband en een kidskorps. De website van Takostu was dermate verouderd, dat zij met de vragen kwamen om een totaal nieuw concept neer te zetten. Samen met en in opdracht van vormgever Tjeerd van der Velde (verantwoordelijk voor het nieuwe stijl en vormgeving) is er gekeken naar een passende en moderne oplossing.

Website voor het publiek

Voor de ontwikkeling van de site is er eerst gekeken naar de verschillende doelgroepen. Hoe worden deze doelgroepen bereikt binnen een visueel aantrekkend geheel? Wat kan content indeling betekenen voor het op de juiste pagina krijgen van een specifieke doelgroep?

Website voor de leden

De nieuwe website van Takostu heeft tevens een speciale sectie gekregen voor haar leden. De leden van Takostu kunnen inloggen op de website, waarna zij toegang tot informatie krijgen die specifiek voor hun zijn bedoeld.

De website eenvoudig onderhouden binnen WordPress

Een specifieke wens was de ontwikkeling van de website in WordPress. Door dit CMS in te zetten, kan Takostu zelf eenvoudig informatie toevoegen en wijzigen.

Responsive, werkend op alle computers, tablets en smartphones

Bij het responsive ontwikkelen van de website is goed gekeken naar verschillende schermformaten en -resoluties. Bezoekers die gebruik maken van Smartphones en Tablets krijgen hierdoor direct de meest relevante informatie te zien.

Webhosting, e-mail en technisch onderhoud

Banyan regelt alle technische zaken omtrent de nieuwe website van Takostu, zodat zij daar zelf geen omkijken naar hebben. Zo houdt Banyan de site technisch up-to-date, worden de verschillende e-mailadressen aangemaakt en klaargezet en zorgt Banyan voor een veilige en  snelle omgeving waarop de website draait.