Nieuwe responsive site voor Minnema Fysiotherapie

Maatschap Minnema Leeuwarden

De fysiotherapeuten van Maatschap Minnema in Leeuwarden weten als geen ander hoe ze bewegingsklachten kunnen verhelpen of verbeteren. Met een behandeling op maat helpen zij hun cliënten zo snel mogelijk weer op de been. Maatschap Minnema is gespecialiseerd in manuele therapie, kinderfysiotherapie, geriatriefysiotherapie en orofaciale fysiotherapie.

De Passie van Minnema vertaald naar concept

De oude website van Maatschap Minnema voldeed niet meer aan de moderne standaarden. De wensen waren duidelijk: Er moet een frisse, moderne en overzichtelijke site komen. De passie van het team moet tevens duidelijk terugkomen in het ontwerp. Tijd om aan de slag te gaan!

De juiste uitstraling en visuele ondersteuning

De fotografie die op de website wordt gebruikt is afgesteld op de doelgroep van Maatschap Minnema. De uitgebeelde handelingen geven duidelijk aan dat men op de site van een fysiotherapeut is en de vriendelijke uitstraling van de fotografie zorgt voor een hoge mate van toegankelijkheid.

Voor de verschillende therapieën zijn icoontjes ontwikkeld. Door de navigatie deze visuele aspecten mee te geven, wordt de bezoeker geholpen datgene te vinden waar hij of zij voor op de website is gekomen.

Website vol met moderne technieken

Een vereiste voor de nieuwe website was dat deze gebruikt maakt van moderne technieken en webstandaarden. Voor de bezoeker komt dit terug in de mogelijkheid direct te bellen (via een link op smartphones), een dynamische Google Maps intergratie en het feit dat de site prima werkt op verschillende apparaten (responsive).

Voor Maatschap Minnema zijn de moderne technieken toegevoegd in het WordPress CMS. Banyan paste het WordPress CMS zo aan dat de inhoud (content) flexibel is, zodat het mogelijk is elke pagina optimaal in te richten is. En dat met behoud van de snelle en eenvoudige werking van WordPress!