Webshop template voor Friesland Parket

Wat is Friesland Parket?

Friesland Parket is een onderneming die zich richt op het leveren van topkwaliteit vloeren en kastwanden. Al meer dan 35 jaar levert het bedrijf parket, laminaat en kurk en op maat gemaakte kastwanden. Friesland Parket levert niet alleen de producten, indien gewenst worden de vloeren ook gelegd of de kastwanden geïnstalleerd. Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij de Friezen en daarom wordt de klant altijd voorzien van een uitgebreid advies om de vloeren of kastwanden zo lang mogelijk mooi te houden.

Template voor meerdere webshops

Friesland Parket werkt met diverse merken en wilde graag snel webshops kunnen openen voor nieuwe productlijnen en merken. De webshops moeten elk een eigen uitstraling hebben, maar het onderliggende systeem moest hetzelfde zijn. Banyan Communicatie heeft daarop een webshop template ontwikkeld. Deze template is het geraamte van elke nieuwe webshop en kan met enkele aanpassingen snel in de gewenste huisstijl worden neergezet.

WooCommerce in WordPress Webshops

Friesland Parket hechtte veel waarde aan een eenvoudig bestelproces en gemakkelijk inzicht in de verkoopstatistieken. Banyan Communicatie heeft daarom gebruik gemaakt van WooCommerce bij het ontwikkelen van de WordPress Webshops. Voor de klanten van Friesland Parket betekent dit eenvoudig producten bestellen en voor de onderneming zelf kunnen de bestellingen gemakkelijk en snel worden verwerkt.

Technisch onderhoud en marketing voor Friesland Parket

Banyan Communicatie verzorgt het volledige technische onderhoud van de WordPress webshops van Friesland Parket. Wij zorgen ervoor dat ze up-to-date blijven. Ook verzorgt Banyan de marketing voor Friesland Parket. Met gerichte Google AdWords campagnes worden relevante bezoekers naar de webshops geleid.