Goodmans: stijlvolle website voor exclusieve gin

Goodmans: Gin van eigen bodem, vol passie vervaardigd in Den Haag. De  inspiratie van Goodmans vindt zijn roots echter in Key West, Florida. Dit meest zuidelijke puntje van het vaste land van de VS staat bekend om haar relaxte en vriendelijke atmosfeer. Met dit gevoel, was Goodmans opzoek naar internet specialisten die de authenticiteit van deze met de hand vervaardigde Gin, kan vertalen naar een stijlvolle website.

De vormgevers van Studio van der Velde kwamen met het fraaie website ontwerp. Banyan heeft het omzetten van het ontwerp naar een snelle WordPress website op zich genomen. Wij hadden hierbij de vrije hand om, middels geanimeerde elementen, het geheel om te toveren tot dynamische website.

Beweging en animatie

Geanimeerde beelden komen het beeld in bij het bekijken van de site. Het vertraagd laten binnen komen van korte titels en zogenaamde Call-to-Action knoppen grijpen de aandacht. Timing en precisie van animatie spelen hier belangrijke rollen. De combinatie van klassieke beelden en subtiele beweging brengt het ultieme Goodmans Gin gevoel over bij de bezoeker.

Responsive Gin

De nieuwe Goodmans ziet er vanzelfsprekend op tablet en mobiel ook stijlvol uit. Elementen verplaatsen en verschuiven afhankelijk van de resolutie van het scherm. De bezoeker wordt hierdoor overal en altijd voorzien van de meest relevante informatie, zowel tekstueel als visueel.

WordPress website

De website is voor de mensen van Goodmans Gin eenvoudig te onderhouden. Dit doen zij in het, opmaat ingerichte, WordPress CMS.