Frisse responsive website voor 2Office

2Office Franeker/Leeuwarden

2Office staat voor het organiseren, ontzorgen en ondersteunen van bestuur/directie bij het ontwikkelen, borgen en uitvoeren van een verscheidenheid aan zaken en processen. Voor deze jonge onderneming, uit Franeker/Leeuwarden, zijn all-round expertise, integriteit, persoonlijke betrokkenheid, goede communicatie en teamwork belangrijke pijlers waarmee zij op (maatschappelijk) verantwoorde wijze naar meer efficiency streeft.

Van huisstijl en concept naar website

2Office had een frisse huisstijl en een duidelijk concept voor de website voor ogen. De huisstijl elementen moesten evident terug komen in het eindproduct. Samen keken wij naar een overzichtelijke structuur voor de website, waarbij  informatie groepering en deling over pagina’s centraal stond.

Smartphone en tablet; responsive webdesign

Een groot deel van de doelgroep van 2Office, zal de website op een iPad of andere tablets bezoeken. Ook bekijken veel bezoekes de 2Office site op mobiel (smartphone). Tijdens de ontwikkeling werd er veel aandacht geschonken aan het responsive maken van deze WordPress website.

Website eenvoudig up-to-date met het WordPress CMS

De diverse templates binnen WordPress zijn door Banyan ontwikkeld met het oog op gemak bij het bijwerken van de site. De hoge mate van aanpasbaarheid van de website zorgt ervoor dat 2Office ook in de toekomst, bij groei en ontwikkeling, de website volledig kan blijven inzetten.