Dynamische website voor YFK Leeuwarden

“YFK biedt een unieke combinatie van jong Marketingtalent en ervaren experts. Zo krijgt u de vernieuwende denker op uw werkvloer met de stabiliteit van een ervaren expert op de achtergrond.” Wij werden door YFK benaderd met de vraag deze waarden te vertalen naar een dynamische website.

Veel organisaties hebben behoefte aan jong marketingtalent om in te spelen op de snel veranderende markten zoals Zorg, Onderwijs en Overheid. Echter zijn deze talenten vaak moeilijk te binden. YFK, met een team van jonge marketingtalenten, biedt hier een oplossing en geeft deze bedrijven een frisse blik.

De nieuwe website heeft 2 primaire doelgroepen: de bedrijven waarvoor YFK aan de slag gaat en de jonge talenten. Voor het bereiken van beide doelgroepen is het jonge en vernieuwende karakter van YFK centraal gesteld in een visueel knallend concept.

Het design van de dynamische website

YFK staat voor vernieuwing en verandering. Om dit te vertalen naar een grafisch concept is er gekozen een set van illustraties en fotografisch beeld te ontwikkelen. Deze beelden geven YFK een smoel dat lef en expertise uitstraalt.

Het visueel energieke beeld wordt in de website ondersteund door animatie. Bij een aantal elementen binnen de site is er gekozen om subtile beweging aan te brengen.

Responsive website ontwikkeling in WordPress

De site past zich automatisch aan op kleinere apparaten, zoals tablets en smartphones. Bij de responsive ontwikkeling van de website is naast goede leesbaarheid, goed gelet op het behoud van de dynamische uitstraling van YFK.

YFK kan zelf eenvoudig pagina’s aanmaken binnen het WordPress CMS. Wij ontwikkelde verschillende content blokken, die YFK zelf kan toevoegen aan de pagina’s en waarbij de volgorde van de blokken makkelijk aangepast kan worden.

Website, hosting en e-mail: goed geregeld

Banyan regelde alle zaken rondom de website. Hierbij kan gedacht worden aan het concept, de vormgeving en de ontwikkeling van de site. Daarnaast regelde wij de webhosting en de e-mail, zodat YFK zich kan richten op de hun kerntaken: Vernieuwen en versnellen met jong marketingtalent en ervaren experts!