Praktische responsive website voor ConvalSense

Sociale zekerheid met ConvalSense

ConvalSense is een business adviesbureau dat zich heeft gespecialiseerd in sociale zekerheid. Met juridische en financiële kennis worden er totaaloplossingen geboden voor sociale zekerheidsvraagstukken. De uitgebreide kennis van wet- en regelgeving bij de specialisten van ConvalSense zorgt ervoor dat de werkgeverslasten verlaagd kunnen worden, zowel in tijd als in geld.

Nieuwe WordPress website voor ConvalSense

ConvalSense was toe aan een nieuwe, verfrissende website. De uitstraling moest zakelijk, maar aantrekkelijk worden. In samenwerking met Tjeerd van der Velde, die verantwoordelijk was voor de huisstijl en het ontwerp van de website, ontwikkelde Banyan Communicatie een responsive WordPress website. Potentiële klanten van ConvalSense kunnen daardoor de website niet alleen op hun pc of laptop bezoeken, maar ook op smartphones en tablets is de website uitstekend te bereiken.

Specifiek richten op elke doelgroep

De doelgroepen van ConvalSense zijn verschillend. Elke doelgroep vraagt om een eigen benadering. Daarom was het belangrijk voor de opdrachtgever dat de verschillende doelgroepen specifiek benaderd kunnen worden via de website. Banyan Communicatie heeft het WordPress CMS zo ingericht dat het voor ConvalSense mogelijk is geworden om zich met de nieuwe website op verschillende doelgroepen te richten, waarbij elke doelgroep los van elkaar benaderd kan worden.