Referenties

Onze klanten over.. ons!

“Gijs de Lange heeft de ideeën die wij hadden voor onze website uitstekend om weten te zetten naar realiteit. Op inventieve wijze heeft hij het beoogde eindresultaat weten te overtreffen. De dienstverlening van Gijs stopte niet na de oplevering; uitgebreid hebben wij de site en alle mogelijkheden doorgenomen zodat wij zelf aanpassingen kunnen maken. Ik kan Gijs van harte aanbevelen.”

Machel van Basten – ConvalSense

“Gijs heeft, als eigenaar van Banyan Internet & Communicatie, een móóie website voor NativeTravel ontwikkeld. De service van Banyan is professioneel, persoonlijk en to the point. De combinatie van creativiteit en kennis van zaken (zowel mbt communicatie als het bouwen van een website) heeft tot een uitstekend resultaat geleid”

Maaike Linde – Native Travel

“Gijs is a proactive, dedicated, reliable webdesigner. I’ve experienced working our projects together as efficiënt and Gijs is a useful contributor in the projects.

Keywords to subscribe Gijs are;

Honest, Integrity, Dedicated, Strategic-web thinking skills, and a nice person to work with.

I look forward to keep working with Gijs and to create some beautiful, creative stuff for on the internet!”

Tjeerd van der Velde – Tjeerd van der Velde Vormgeving

“Prima samenwerking, mijn ideeën werden altijd boven verwachting en heel verrassend door Gijs en Eelco uitgewerkt. Er werd goed ingespeeld op wat er nodig was zelfs zonder dat ik er om vroeg: even het logo aanpassen aan de Facebook-header. Naast deze attente zaken is de de prijs/ kwaliteitsverhouding ook nog eens erg goed. De adviezen die ik kreeg waren relevant en goed bruikbaar. De gesprekken die ik heb gehad vond ik inspirerend. Gijs en Eelco dachten mee en waren goed bereikbaar, de opdrachten werden in een kort tijdsbestek uitgevoerd. Ik ben heel tevreden met de resultaten: logo,website, Facebook headers en de visitekaartjes.”

Baukje Abma – Tinkerom

“Banyan heeft mijn website-ontwerp omgezet naar een goed werkende site. Niet alleen ben ik erg tevreden over het eindresultaat. Het proces dient evenveel credits te krijgen.

Banyan staat overal voor open, is niet voor één gat te vangen en is altijd goed bereikbaar. In de toekomst zal ik zeker aan Banyan denken wanneer een klant voor een website-ontwerp bij mij komt.”

Lysette Hartman – Lysette Hartman Strategische & Visuele Communicatie

“Ik kan Banyan aan ieder bedrijf aanbevelen. Ze leveren prima werk en luisteren goed naar de wensen van de cliënt. Ze denken mee en komen met zeer goede ideeën. Ze maken mooie sites en zijn ook heel goed in marketing. Mijn omzet is bijna verdubbeld sinds ze voor me werken! Ze zijn hun geld dubbel en dwars waard. ”

Agnes Tjallema – Praktijk het Noorderlicht

“Ik wilde een meer transparante, duidelijkere en efficiëntere website, ik wist alleen niet hoe. Dat er teveel tekst op een pagina stond vond ik niet meer okay. Ook wilde ik zelf via een CMS systeem de informatie aanpassen. Ik ben een goede vriendin nog steeds dankbaar dat zij mij over Banyan vertelde. Ze was vol lof over Banyan en terecht. Gijs heeft veel voor elkaar gekregen! Hij bevestigde wat ik al jaren intuïtief wist, dat het anders kon, dat het simpeler kon.

Wat mij aanspreekt in Gijs zijn manier van werken is de duidelijkheid, snelheid, de heerlijke overzichtelijke planning, maar vooral zijn kracht om mee te denken en zijn vermogen om zijn inzichten en kennis aan te passen aan mijn eigen wensen. Hij gaat gestructureerd te werk, wat rust en vooral duidelijkheid schept. Hij kwam telkens weer met simpele bruikbare oplossingen op al mijn bijna onmogelijke vragen. Hij liet mij zien dat het anders kon. Wat ook indruk op mij maakte is zijn follow-up, geen vraag bleef onbeantwoord.

De website is toegankelijker geworden en ik merk dat hij vaker wordt bezocht. Het straalt transparantie, duidelijkheid en openheid uit. Het is alles wat ik wenste en meer!

Gijs en Banyan hebben een top prestatie geleverd, mijn dank is groot!”

Gláucia Pedrosa Canabrava, Energie in Beweging

“Banyan heeft mijn bestaande website heel vakkundig omgezet naar een meer actueel CMS-systeem. Ik ben zeer tevreden over het uiteindelijke resultaat en ook met de weg er naartoe!

Mijn ervaring is dat er bij Banyan zeer goede overlegmogelijkheden zijn en dat zij gedurende het traject goed kunnen adviseren. Het unieke aan Banyan vind ik de mooie combinatie van aanvullende vaardigheden en expertise van Gijs & Eelco. En last but not least: een fijne prijs-kwaliteit verhouding!”

Jannemarie Frowijn – Praktijk voor Paardenosteopathie

“De heren van Banyancommunicatie hebben vakwerk geleverd. Ik ben vol lof over het eindproduct, mijn website www.bandar.nl. Naar vorm en inhoud is dit geworden wat me voor ogen stond.

De communicatie verliep plezierig en goed en heeft bijgedragen aan een fraai eindresultaat”

Jan Tekelenburg – Bandar Vertalingen

“De Unieke Samenwerking van Gijs en Eelco haalt het beste uit jou en je website. Graag beveel ik hun kwaliteit, betrouwbaarheid, manier van verhelderen en enthousiasme aan.”

Corrie Holtman – Holtman Coaching

“Een jaar geleden heeft Banyan Internet en Communicatie de website van ons vertaalbureau gemaakt. Een zeer prettige samenwerking was het gevolg. Door o.a. prettige communicatie en kennis van zaken is Banyan er in geslaagd ons te voorzien van een website die niet alleen goed werkt, maar ook nog eens makkelijk aan te passen is. Een aanrader!”

Arjen Kramer – Easy Translation