Over Banyan

Banyan = eerlijkheid

Banyan Communicatie Leeuwarden - Over Ons - VisitekaartjeDe naam van onze onderneming is ontleed aan de Banyan boom. Deze boom wordt geassocieerd met waarden als ‘wensvervullend’, ‘kennis’, ‘betrouwbaarheid’ en ‘eerlijkheid’. Precies de waarden waar Banyan Communicatie voor staat. Daarom past deze naam zo goed bij ons bedrijf!

Banyan website met oog voor details

Banyan Communicatie is een groeiende onderneming die denkt in kansen. Het internet is voor u de mogelijkheid om vele potentiële klanten te bereiken. Om de mogelijkheden van het internet te benutten, is het hebben van een goede website essentieel.

Wij werken vanuit de doelstelling ‘Wij helpen u bij het behalen van online succes’. Online succes is alleen mogelijk als we een goed beeld krijgen van de doelen van uw onderneming. Daarom spreken we altijd de doelen van uw bedrijf en de wensen voor uw website uitgebreid door. Samen met u streven we naar het beste resultaat voor uw onderneming!

Waarom Banyan Communicatie?

Als ondernemer wilt u volop bezig zijn met de tak van sport waar u goed in bent. Hoe fijn is het dan dat de zorg voor het ontwikkelen van een goede website uit handen kan worden genomen? Banyan Communicatie verzorgt de volledige ontwikkeling van uw WordPress website of webshop, waardoor u zich kunt richten op uw eigen onderneming.

Banyan Communicatie adviseert u graag over de mogelijkheden, waarbij eerlijkheid en duidelijkheid voorop staan. Wij geven de haalbaarheid van uw wensen aan en schaven de ideeën waar nodig bij. Daarnaast zorgen wij graag voor het totaalplaatje van uw website: ontwerp, ontwikkeling en onderhoud. Alles met als doel het ‘behalen van online succes’.

Banyan werkt met specialisten

Het behalen van online succes lukt alleen als er gewerkt wordt met specialisten. Banyan Communicatie werkt samen met tekstschrijvers, videospecialisten, reclamespecialisten, grafische vormgevers, vertalers en programmeurs. Voor elke opdracht selecteren wij de beste specialisten die op een efficiënte manier met elkaar samenwerken om het optimale resultaat te behalen.

Zelf heeft u alleen contact met Banyan, wij zorgen voor het contact met de specialisten. Dat is wat wij bedoelen met service: u geeft uw wensen door en wij regelen het. Met als resultaat een up-to-date WordPress website die de klanten zal overtuigen om diensten bij u af te nemen.

Meer informatie?

Banyan Communicatie verzorgt graag de ontwikkeling en het onderhoud van uw website. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw onderneming? Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek en we bespreken onder het genot van een kopje koffie de mogelijkheden voor uw bedrijf!