WordPress Webshops

Ontwikkeling van uw webwinkel

Diensten Banyan Communicatie - Webshops - DataIOHet verkopen van uw producten via internet is een uitdaging. De concurrentie is groot en de potentiële klant moet maar net uw webshop zien te vinden. Banyan Communicatie helpt hierbij. Wij ontwikkelen complete WordPress webshops met aandacht voor een aantal kernaspecten.

Ten eerste de uitstraling van uw webwinkel. Wij vertalen uw wensen naar een strakke online winkel. Ten tweede ontwikkelt Banyan Communicatie een webshop met een eenvoudig en duidelijk bestelproces. Gebruiksgemak voor de klant staat daarbij voorop. Als derde zorgen wij voor de bezoekersstroom van potentiële klanten naar uw WordPress webshop.

Responsive WordPress webshop. Vanaf €2600

  • WordPress CMS
  • responsive ontwikkeld
  • WooCommerce
  • iDeal integratie
  • uitleg/training CMS
  • ontwerp en ontwikkeling op maat
  • technisch onderhoud (6 mnd)
Vrijblijvend Adviesgesprek Bekijk alle Tarieven

Webwinkel gericht op verkoop

Diensten Banyan Communicatie - Webshops - InrichtingBanyan Communicatie begrijpt dat uw online winkel gericht moet zijn op verkoop. Wij optimaliseren de indeling van uw webwinkel. Goed lopende producten worden extra uitgelicht, de klant kan worden gewezen op andere interessante artikelen en de navigatie binnen uw WordPress webshop wordt geoptimaliseerd. De webshop wordt ontwikkeld met de wensen van de klant in het achterhoofd. Hoe eenvoudiger het bestelproces van uw webshop, hoe meer er verkocht zal worden.

Om de klant optimaal te bedienen, ontwikkelen wij ook responsive webshops. Daardoor kunnen klanten ook op hun smartphone of tablet terecht in uw WordPress webshop.

Een complete webshop heeft u al vanaf €3000,- (exclusief BTW).

Veiligheid van uw webwinkel

Diensten Banyan Communicatie - Webshops - Veilig winkelen SSL HTTPSBanyan Communicatie heeft jarenlange ervaring met het ontwikkelen van WordPress webshops. Speciale aandacht gaat uit naar de veiligheid van uw webwinkel. Immers, een veilige en betrouwbare online winkel verhoogt het aantal sales. Wij houden het bestelproces in uw webshop zo eenvoudig en duidelijk mogelijk, zodat de klant erop vertrouwd dat alles veilig verloopt. Als betaalsysteem kunnen wij bijvoorbeeld iDeal implementeren, zodat de klant in de beveiligde omgeving van zijn eigen bank het product afrekent.

Voor het trekken van de juiste bezoekers naar uw webshop, maakt Banyan Communicatie gebruik van Google AdWords. U verhoogt hiermee het aantal potentiële klanten en daarmee de kans op extra verkopen.