WordPress webhosting & e-mail

Webhosting bij Banyan Communicatie

Voor het online krijgen van uw website heeft u een host nodig. Webhosting is de laatste jaren enorm opgekomen met als gevolg een enorm aanbod aan mogelijkheden. Het is belangrijk dat u weet waar u op moet letten bij het kiezen van een partij voor webhosting. Wat is de snelheid van een aanbieder? Wat is de servercapaciteit? Wordt er gebruik gemaakt van de nieuwste technieken? Vragen die terecht zijn bij het kiezen van een partij voor webhosting.

De voordelen van Banyan webhosting

Diensten Banyan Communicatie - Webhosting kantoorBanyan Communicatie begrijpt wat u nodig heeft voor webhosting en wij zorgen voor betrouwbare en snelle webhosting en e-mail. Betrouwbare en veilige webhosting vindt u bij Banyan Communicatie. De voordelen op een rijtje:

  • Bespaar tijd en moeite, wij regelen alles voor u
  • Garantie van een werkende site
  • Wij regelen ook direct de e-mail en koppelen deze aan uw domein
  • U ontvangt van ons een domeinnaam
  • Wij helpen u persoonlijk

Hosting voor onderneming

Als ondernemer is het essentieel om een werkende site te hebben. Elk moment dat uw site niet online staat, loopt u potentiƫle klanten mis. Als een bezoeker uw site niet kan bereiken of als de website lange laadtijden heeft, zal hij op zoek gaan naar de concurrent. Banyan Communicatie streeft ernaar om uw site zo snel en bereikbaar mogelijk te houden, zodat bezoekers ook daadwerkelijk klanten worden. Bij webhosting voor uw onderneming hoort bij ons ook automatisch het regelen van de e-mail. Deze service is inclusief bij het afnemen van een compleet pakket. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor hosting voor uw onderneming.

WordPress webhosting als compleet pakket

Banyan Communicatie biedt webhosting niet los aan, maar altijd in combinatie met de afname van een website of webshop. Wij geloven in het totaalplaatje: het ontwikkelen van een WordPress webshop of website en de webhosting ervan. U hoeft niet langer op zoek naar een websiteontwikkelaar, een webhoster, een e-mailserver, Banyan Communicatie biedt het complete pakket aan voor een scherpe prijs. Bekijk onze tarieven of neem contact op voor meer informatie.