WordPress website van Banyan Communicatie

Haal meer uit uw WordPress website

Diensten Banyan Communicatie - WordPress - SmartphoneWordPress is het meest gebruikte Content Management System (CMS) ter wereld. Dit open source systeem is makkelijk in gebruik en snel te leren. Wij zorgen voor de ontwikkeling van uw WordPress website en geven u daarbij de uitleg die nodig is om de website te onderhouden.

WordPress heeft als voordeel dat u vele mogelijkheden heeft voor het uitbreiden van uw website, zonder dat u daarvoor technische kennis nodig heeft. Daarnaast is het mogelijk om met dit CMS de stijl van uw onderneming volledig te integreren in het ontwerp van de website.

Diensten Banyan Communicatie - WordPress - PSD omzettenOntwerp omzetten naar WordPress

Stel: u heeft een compleet ontwerp klaar liggen voor de website van uw onderneming en u wilt deze laten omzetten naar WordPress. Geen probleem, Banyan Communicatie zorgt voor deze omzetting. Onze website ontwikkelaars zetten uw ontwerp 1-op-1 om naar een WordPress website.

Indien nodig, bieden wij ook ondersteuning tijdens de ontwerpfase, om vervolgens het ontwerp over te zetten naar WordPress. Op deze manier wordt de website van uw onderneming echt het visitekaartje waarmee uw klant overtuigd zal worden.

De mogelijkheden van WordPress

WordPress is niet voor niets het meest gebruikte Content Management System ter wereld. Dit CMS is namelijk open source, wat betekent dat het voortdurend in ontwikkeling is. Met nieuwe updates zorgt u voor de perfecte technische conditie van uw website. Banyan Communicatie geeft u graag de informatie die nodig is om uw WordPress website te onderhouden, maar we staan ook klaar om u alle zorgen uit handen te nemen en het technisch onderhoud van uw website te verzorgen.

Benieuwd naar alle mogelijkheden van WordPress? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan, waarin wij laten zien wat WordPress voor uw website kan betekenen.