Technisch onderhoud WordPress websites

Houdt uw WordPress website up-to-date

Diensten Banyan Communicatie - WordPress - Update onderhoud computerAls onderneming is een website tegenwoordig onmisbaar. Voor vele potentiële klanten is dit de eerste manier van contact met uw bedrijf. Het is daarom vervelend wanneer uw website problemen heeft doordat hij niet up-to-date is of zelfs offline gaat. Banyan Communicatie helpt u graag bij het technisch onderhoud van uw WordPress website.

Het internet is voortdurend in beweging en de komst van nieuwe plug-ins, nieuwe devices en ontwikkelingen in de diverse browsers zorgen er voor dat uw website mee moet ontwikkelen. Wij zorgen voor het onderhoud van uw website en houden de WordPress omgeving up-to-date.

 

Diensten Banyan Communicatie - WordPress - Update onderhoudUpdaten WordPress essentieel

WordPress is een open source CMS. Dat betekent dat ontwikkelaars van over de hele wereld dag in dag uit bezig zijn met nieuwe updates voor het systeem, bijvoorbeeld op het gebied van veiligheid. Het is natuurlijk fijn als uw WordPress website altijd up-to-date is.

Bij de oplevering van uw online project geven wij alle informatie die nodig is voor het onderhouden van een WordPress website. Toch is onze ervaring dat klanten het fijn vinden als wij het technische onderhoud van de website verzorgen. Voor slechts €10,-* per maand houden wij uw WordPress website up-to-date.

 

  • Een WordPress servicecontract kost €10,- (excl. BTW) per maand. Voor gecompliceerde websites kunnen de kosten hoger uitvallen. Wij zullen dit van tevoren aangeven.
  • Een WordPress servicecontract wordt afgesloten voor 1 jaar. Na dit jaar is de dienst elk kwartaal op te zeggen.

Technisch onderhoud Banyan Communicatie

Wanneer u het technisch onderhoud van uw website door Banyan Communicatie laat uitvoeren, kunt u het volgende verwachten:

  • Maandelijkse controle van uw website op technische juistheid en veiligheid van de WordPress omgeving
  • Realisatie van updates voor WordPress
  • Realisatie van updates voor de gebruikte plug-ins op uw website
  • Het maken van een back-up, zodat waardevolle informatie niet verloren kan gaan