Responsive webdesign

Uw website ook bereikbaar op tablet en smartphone

Diensten Banyan Communicatie - Responsive Webdesign - tablet smartphoneMobiel internetten wordt steeds populairder. Vrijwel iedereen heeft tegenwoordig een smartphone of tablet waarmee het mogelijk is om onderweg te surfen. In de veranderende maatschappij van steeds minder ‘offline’ en meer ‘online’, is het van groot belang dat uw website ook bereikbaar is via een smartphone of een tablet.

Banyan Communicatie biedt responsive webdesign aan om uw website te optimaliseren voor deze mobile devices. Uw website wordt volledig omgezet naar de formaten van de verschillende mobiele apparaten, zodat ook onderweg uw website goed tot zijn recht komt.

Responsive WordPress website. Vanaf €1450

  • WordPress CMS
  • responsive ontwikkeld
  • hoofdpagina's
  • navigatie
  • contactformulier
  • uitleg/training CMS
  • ontwerp en ontwikkeling op maat
  • technisch onderhoud (3 mnd)
Vrijblijvend Adviesgesprek Bekijk alle Tarieven

Diensten Banyan Communicatie - Responsive Webdesign - mobile firstMobile First webdesign

Webdesign start bij Banyan Communicatie altijd bij de klant. Wij werken op basis van uw wensen. Zo ook met het ontwikkelen van een mobiele website. Het komt steeds vaker voor dat klanten van ondernemingen via mobiele apparaten de website bezoeken. Als dit ook geldt voor de klanten van uw onderneming, dan is Mobile First webdesign een goede optie.

Banyan Communicatie ontwerpt eerst een mobiele website en die geldt als basis voor de volledige versie. Wij zorgen ervoor dat zowel de mobiele website als de volledige versie uitstekend functioneren en volledig aangepast worden aan het medium waarvoor ze bedoeld zijn.

Volop keuze voor uw responsive website

Diensten Banyan Communicatie - Responsive Webdesign - desktop tablet smartphoneBij het ontwerpen van een mobiele website moeten keuzes gemaakt worden. U bepaalt welke informatie er prominent gepresenteerd moet worden, welke afbeeldingen weergegeven moeten worden en wat er achterwege gelaten kan worden. Een mobiele website is kleiner dan een volledige versie en daarom is het vaak niet mogelijk om alle informatie te presenteren.

In samenspraak met u bespreken we de mogelijkheden en worden de juiste keuzes gemaakt. Banyan Communicatie zorgt samen met u voor de optimale websitebeleving van de bezoeker.