Webdesign

Website als visitekaartje van uw onderneming

Diensten Banyan Communicatie - Webdesign iPhone

Voor klanten is de website het eerste contactmoment met uw onderneming. Communicatie op het internet verloopt in feite niet anders dan in een face-to-face gesprek. De eerste indruk is bepalend voor een verdere samenwerking. Het is daarom belangrijk dat uw boodschap naar de klant helder gecommuniceerd wordt via de website van uw onderneming.

Banyan communicatie helpt u graag bij de vormgeving en invulling van uw website. Steeds met als doel het aantrekken en overtuigen van zoveel mogelijk klanten.

Diensten Banyan Communicatie - Webhosting kantoorWebsite ontwikkeling op basis van uw wensen

Banyan Communicatie werkt op basis van uw wensen. Voordat wij aan de slag gaan met de vormgeving van uw website, vindt er eerst een uitgebreid overleg plaats om uw wensen door te spreken. Welke doelen heeft u met de website? Op welke manier moeten die doelen bereikt worden en wat is de ‘tone of voice’ die gebruikt mag worden richting de klant?

Webdesign is bij Banyan Communicatie niet alleen het vormgeven van uw website, webdesign is bij ons het ontwikkelen van een totaalplaatje. Op basis van uw wensen leveren wij maatwerk.

Een complete website heeft u al vanaf €1450,- (exclusief BTW).

Veelzijdig webdesign

Website ontwikkeling is bij Banyan Communicatie veel meer dan alleen het ontwikkelen van een website. Graag helpen wij u ook bij responsive webdesign. Het wordt daarmee mogelijk om uw website ook goed te laten functioneren op tablets en smartphones. Essentieel omdat potentiële klanten dan altijd en overal uw website kunnen gebruiken.

Wij maken websites met WordPress, een eenvoudig Content Management System (CMS) dat goed bij te houden is. Bij de oplevering van uw website krijgt u natuurlijk een uitgebreide uitleg over het systeem en de mogelijkheden, zodat u zelf de website up-to-date kunt houden. Daarnaast is het ook mogelijk om het technisch onderhoud van uw website door ons te laten uitvoeren.

Webdesign is bij ons veelzijdig en elke website is weer een nieuwe uitdaging!