Google AdWords

Gericht adverteren met Google AdWords

Diensten Banyan Communicatie - Google AdWords LogoHet is voor veel ondernemers een uitdaging: het trekken van relevante bezoekers naar hun website. Hoe zorgt u ervoor dat een potentiële klant de weg naar uw webshop weet te vinden en niet terecht komt bij de concurrent? Banyan Communicatie helpt u hierbij met Google AdWords. Dit advertentieprogramma van Google zorgt voor meer relevante bezoekers op uw website.

Diensten Banyan Communicatie - Google AdWords iphoneMeteen met Google AdWords beginnen

De advertenties van Google AdWords komen direct online dankzij Banyan Communicatie. We bespreken met u voor welke diensten en producten er geadverteerd moet worden. Vervolgens zorgen wij voor professionele advertenties en na uw goedkeuring, worden deze door Banyan Communicatie gepubliceerd.

Relevante bezoekers

Google AdWords is een belangrijk marketinginstrument om meer relevante bezoekers naar uw website te sturen. Banyan Communicatie selecteert de zoektermen die bij uw onderneming horen. Alleen wanneer een potentiële klant één van deze zoektermen invoert, worden de advertenties van uw bedrijf getoond. U kunt met Google AdWords dus heel gericht adverteren. Relevante bezoekers zorgen voor een hogere conversie, omdat zij waarschijnlijk al geïnteresseerd zijn in de producten van uw onderneming.

Goedkoop adverteren met Google AdWords

Diensten Banyan Communicatie - Google AdWords grafiekGoogle AdWords werkt op basis van Pay-Per-Click. U betaalt alleen advertentiekosten wanneer de bezoeker daadwerkelijk op uw advertentie klikt. Het voordeel hiervan is dat u alleen betaalt voor relevante bezoekers, die waarschijnlijk overgaan tot de afname van uw product of dienst. Google AdWords biedt daarnaast goede inzichten in de kosten van uw advertentiecampagne. U geeft uw maximumbudget bij ons aan, waardoor u de advertentiekosten zelf in de hand houdt. Wij zien erop toe dat uw advertentiebudget niet overschreden wordt.

Kosten Google AdWords

Het is lastig om te zeggen hoeveel Google AdWords u kost. De prijs per klik wordt namelijk bepaald aan de hand van een aantal factoren, waaronder de relevantie van uw website, landingspagina’s, uw positie in de zoekresultaten en de concurrentie. Wij zorgen voor de optimalisatie van de hierboven genoemde punten, waardoor de kosten voor uw Google AdWords campagne zo laag mogelijk worden gehouden.

Google AdWords voor uw webshop

Om producten uit uw webshop te kunnen verkopen zijn relevante bezoekers van groot belang. Met Google AdWords kunt u deze bezoekersstroom op gang brengen. Door gericht te adverteren voor uw webshop, trekt u potentiële klanten die geïnteresseerd zijn in de producten van uw webshop. Banyan Communicatie informeert u graag vrijblijvend over de mogelijkheden van Google AdWords voor uw webshop!