Diensten & Tarieven

WordPress websites, Google AdWords en webshops bij Banyan Communicatie

Banyan Communicatie is de specialist in webdesign. Wij ontwerpen en ontwikkelen professionele WordPress websites, verzorgen complete responsive webshops en helpen u met het opzetten en onderhouden van Google AdWords campagnes. Ons doel is om uw online marketing en communicatie naar een hoger niveau te tillen.

Banyan Communicatie hanteert scherpe tarieven voor haar diensten. De belangrijkste en meest afgenomen diensten staan hieronder beschreven. Bent u benieuwd wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen? In een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we de mogelijkheden.

Webdesign

Bereik nog meer klanten met een volledige website op maat. Banyan Communicatie ontwikkelt een professionele WordPress website voor uw onderneming, waarna u zelf teksten kunt wijzigen, afbeeldingen toe kunt voegen en nieuwe pagina’s kunt creëren. Het technisch onderhoud van uw website kunt u ook door ons laten uitvoeren.

Vanaf €1450,- (exclusief BTW)

Lees meer over webdesign >

Webshops

U wilt graag online producten gaan verkopen, maar u beschikt nog niet over het juiste platform? Banyan Communicatie ontwikkelt webshops met de gewenste uitstraling voor uw onderneming, soepele bestelprocessen en effectieve orderafhandeling. Wij verzorgen ook responsive webshops, zodat klanten via hun smartphone of tablet kunnen bestellen.

Vanaf €2600,- (exclusief BTW)

Lees meer over webshops >

Google AdWords

U wilt uw diensten gericht adverteren naar een specifieke doelgroep? Wij helpen u bij het opzetten van Google AdWords campagnes. Met onze hulp haalt u het beste uit uw advertentiebudget.

Vanaf €200,- (exclusief BTW) per maand.

Lees meer over Google AdWords >

Ondernemerspakketten van Banyan Communicatie

Speciaal voor ondernemers hebben we complete ondernemerspakketten samengesteld. Met deze pakketten van Banyan Communicatie bent u verzekerd van een consistente vormgeving van zowel uw online als offline communicatiemiddelen. Consistentie is belangrijk voor het vertrouwen van de klant in uw onderneming. Ontdek gauw onze pakketten of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Compleet pakket

  • Logo
  • Visitekaartjes
  • Responsive website
  • + meer
Vanaf €1650,- excl. btw
Bekijk dit pakket

Professioneel pakket

  • Complete huisstijl
  • Visitekaartjes, briefpapier & enveloppen
  • Uitgebreide responsive website
  • + meer
Vanaf €2850,- excl. btw
Bekijk dit pakket