Adviesgesprek Banyan Communicatie

Ontdek de online kansen voor uw onderneming

Het internet biedt vele mogelijkheden voor de marketing en communicatie van ondernemers. Kom erachter wat de online kansen voor uw onderneming zijn in een vrijblijvend adviesgesprek met Banyan Communicatie. In ongeveer 1 – 1,5 uur adviseren wij u over de marketing- en communicatiemogelijkheden voor uw onderneming. U bepaalt vervolgens zelf of u ons advies opvolgt, wij verplichten u tot niets.

Hoe werkt het vrijblijvende adviesgesprek?

 • Stap 1: Afspraak maken
  Voor het maken van een afspraak vult u het onderstaande contactformulier in. Banyan Communicatie neemt vervolgens contact met u op.
 • Stap 2: Kennis maken
  Om inzicht te krijgen in uw onderneming en de online mogelijkheden, bespreken we uitgebreid uw wensen en verwachtingen van online marketing en communicatie.
 • Stap 3: Vrijblijvend advies en aanbod
  Na het adviesgesprek krijgt u een vrijblijvend advies toegestuurd. Daarnaast ontvangt u een passend aanbod voor het daadwerkelijk uitvoeren van het uitgebrachte advies.
 • Stap 4: Ontwikkeling online mogelijkheden
  Wanneer u instemt met ons aanbod, gaan we voor u aan de slag. Gaat u niet in op het aanbod of wilt u nog even bedenktijd? Geen probleem, het adviesgesprek is geheel vrijblijvend.

Afspraak maken